Parttime of fulltime allround medewerker

Parttime verkoop medewerker (min 21 jaar)

Je tovert een glimlach op de gezichten van onze klanten met jouw enthousiasme, jouw spontaniteit en onze ijsjes. Want samen vorm je een sterk team, toch!

 Ons aller-aller leukste team (check de video!) is opzoek naar collega’s, parttime en fulltime. Verantwoordelijkheidsgevoel is wel nodig want.. You’re gonna run the show! Met andere woorden, jouw taak is het om de winkel tijdens je dienst te runnen en af te sluiten. Je werkdag ziet er ongeveer zo uit:

 

       Onze vele, vaste klanten blij maken door ijs te scheppen, naar ze te luisteren en een praatje te maken;

       Ervoor zorgen dat de winkel blinkt;

       De leukste collega’s/ opscheppers aansturen en samen ijs eten;

       Meedenken hoe we elke dag een beetje beter worden.

 

Wie jij bent

 

Je bent een snel lerende, zelfverzekerde en enthousiaste verschijning met het hart op de juiste plek. Omdat je best wat verantwoording krijgt bent je minimaal (ongeveer) 21 jaar. In de avonden werken past per-fect in je planning en ook zelfstandig werken past is het plaatje. Ook al werk je sommige diensten alleen, samenwerken met collega’s/ het aansturen van collega’s vind je ook top. Misschien heb je horeca ervaring, misschien ook niet. Dat maakt niks uit want je leert bij ons alles wat je nodig hebt om een hardwerkende opschepper te worden.

 

Wie wij zijn

 

Cone Corner is al jaren dé ijszaak van Sittard. We maken ons ijs 100% natuurlijk in onze ijskeuken in Sittard. Kwaliteit, eerlijkheid, innovatie en klantvriendelijkheid, daar gaan we voor sinds 2014! De kwaliteit van ons ijs is heilig, onze klanten zijn heilig en heel belangrijk: onze medewerkers zijn heilig want samen vorm je een sterk team. We werken nieuwe collega’s intensief in zodat je zo snel mogelijk zelfstandig en zelfverzekerd kunt gaan knallen. We richten ons daarbij altijd op individuele sterktes en persoonlijke ontwikkeling. Ook doorgroeien is mogelijk. We zijn een klein, gedreven bedrijf met grote potenties voor jou en onszelf.

 

Good to know

 

  • Je krijgt vaste werkdagen in overleg;
  • Voor deze vacature heb je de keuze uit de volgende opties

– 2 avonddiensten (dinsdag, donderdag, zaterdag en/of zondag) a +/- 12 uur
– 2 dagdiensten (maandag en zondag) a +/- 15 uur
– 1 dag (maandag of zondag) en 1 avonddienst (dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag) a +/- 15 uur

  • Tijden van avonddiensten liggen tussen 18:00 en 23:00
  • Tijden van dagdiensten liggen tussen 11:00 en 18:00

 

Tot hier gelezen? Dan hebben we je interesse en pas je waarschijnlijk perfect in ons leuke team! Solliciteer meteen en tot snel!

 

Solliciteer nu