The winter series

Hmm, de herfst heeft een intreden gemaakt en wij blijven open! Al vanaf augustus zijn we ons aan het voorbereiden op de komende winter maanden. Is het niet grappig dat terwijl jullie met een fris ijsje verkoeling zochten, wij alweer bezig waren met romige wintersmaken!

We hebben een geheel nieuwe lijn uitgebracht voor november en december. Heerlijke winterse smaken die goed passen bij een warme kop chocomelk, een zacht dekentje maar ook bij een dikke laag sneeuw terwijl we binnen met de hele familie aan het kerstmaal zitten.

We present to you:

The winter series

Pumpkin spicy pumpkin sorbet

We hebben het wel heel letterlijk genomen met pumpkin spice. Pumpkin spice zijn kruiden die veel gebruikt worden voor pompoen gerechten. Waarom dan niet pompoen voor extra body, romigheid en smaak toevoegen aan deze kruidenmix… Iedereen kent natuurlijk de pumpkin spice latte inmidels maar wij gaan voor een frisse sorbet smaak vol karakter!

Speculaas

Speculaas is toch de december smaak. We laten deze smaak zoals het hoort te zijn, speculaas. That’s it!

Mandarijenen sorbet

Wat past perfect bij speculaas? Mandarijnen. Ruik aan deze sorbet en waan je direct in 5 december sferen.

Appeltaart

Dit heerlijke romige appeltaart ijs wordt opgebouwd uit kaneel, gecarameliseerde appel en een lichte beslag smaak. Voor extra bite hebben we gecarameliseerde stukjes appel toegevoegd.

Turrón

Voor de liefhebbers van de back to the roots series komt deze smaak bekend voor. Turron is een typische Spaanse kerstsmaak. Deze amandel nougat is een van de typische zoetigheden zie met kerst op tafel staan.

Winter is here!