Ambachtelijke ijstaarten van 100% natuurlijk semifrio ijs!

Als Cone Corner fan kan het je niet ontgaan zijn, we zijn officieel van start gegaan met ijstaarten. Super excited! Ik wil jullie graag uitleggen hoe onze ijstaarten zijn opgebouwd en waarom we ze luxe ijstaarten noemen.

Semifrio

Vertaald uit het Spaans betekend semifrio “half koud”. Semifrio is als het ware een bevroren mousse die meestal wordt gemaakt met opgeklopt eigeel, suiker en room. Ik hoor je denken: “Het is toch ijstaart, waarom geen schepijs?” Schepijs heeft als kenmerk dat het smelt en in een thuis vriezer erg hard wordt. Wij willen taarten maken die je met plezier met je gasten kan delen, die je een tijdje op tafel kan laten staan zonder te stressen dat het te hard is om te snijden of juist gaat wegsmelten. Daarnaast is semifrio veel luchtiger dan schepijs.

Semifrio is een luxe, elegante vulling voor ijstaarten!

Klassiek met een twist

Bij het designen van de ijstaarten heb ik me door klassieke taarten/ cakes laten inspireren. Pavlova, boomstam, baked alaska.. allemaal taarten die we kennen en waar iedereen zijn eigen sentiment bij voelt. Wij verfrissen (letterlijk) deze klassiekers door er onze eigen twist aan te geven en er ijstaarten van te maken.

Ijstaart in de vriezer? Bestel je favo ijstaart in onze shop!