Wie zijn wij
Bij de opening van Cone Corner zat ik in de afstudeerfase van mijn opleiding, commerciële economie. Ik was 22 jaar en had een hele duidelijke visie voor mijn bedrijf: ‘Cone Corner – a happy place!’ Een vrolijke plek waar het kind in je naar boven komt. Niet alleen voor klanten maar zeker ook voor de mensen die er werken.
Deze happy place creëer ik door dagelijks met de volgende punten aan de slag te gaan;
Vooruitstrevendheid, vakmanschap en eerlijkheid!
Mijn nummer 1 doel is vooruitstrevend te zijn en te blijven. Ik wil trends volgen en met nieuwe ideeën komen maar tegelijkertijd een plek creëren waar iedereen zich thuisvoelt, de jonge generatie én de geleefde generatie. Ik wil jullie blijven verrassen met vernieuwingen. Bij Cone Corner noemen we dat ‘het wow-effect’. Wanneer je aan de vitrine staat en enthousiast bent over de unieke ijs smaken of meteen zin krijgt in iets lekkers als je over door Instagram of Facebook feed scrollt. Het enthousiasme van een kind in mensen naar boven halen, dat enthousiasme willen we bereiken en dát is het wow-effect!
Kwaliteit
in de vorm van vakmanschap, zelfgemaakt ijs zonder poespas. De charme van een ijsje dat elke keer net iets anders is, afhankelijk van de producten die we gebruiken. In het begin maakte ik het ijs zelf, met hulp van de vakkennis van m’n vader.
Na een aantal seizoenen bleek het succes in de winkel groter dan verwacht en was het voor mij alleen niet meer haalbaar om beide te doen (in de winkel staan en ijs produceren). Mijn vader heeft toen de productie en ontwikkeling van nieuwe producten op zich genomen. Het is een vakman en zijn passie voor ijs bereiden is in de loop der jaren alleen maar gegroeid.
Samen zijn we een steeds beter team gaan vormen waarin hij verantwoordelijk is voor de kwaliteit en productie en ik met nieuwe ideeën kom. Ik ben super trots en heb hem dan ook officieus bekroond tot ijschef, met foto op het raam bij Cone Corner 😄

Ik geloof dat je als ondernemer een maatschappelijke verantwoording hebt. Ik ben daarom altijd open en eerlijk over mijn producten en streef er naar om ook in andere mensen het beste naar boven te halen.
Binnen mijn team kijk ik naar individuele kwaliteiten en wil ik dat ze verrijkt zijn wanneer ze bij mij weggaan. Ik hou er niet van om ergens omheen te draaien en die open, eerlijke en bewuste houding zorgen ervoor dat ik ’s avonds met een tevreden gevoel naar huis ga.
Cone Corner hoorde bij de Nederlandse pioniers van o.a. de bubble waffle, de freakshake en de pie-in-cone. Ik zie samen met mijn team uit naar alle vernieuwingen die er nog gaan komen.
Liefs,


⭐⭐⭐⭐⭐
Super lekker ijs dat ik nog nergens anders heb geproeft! Heeeeeerlijk!!!! Tevens de ijstaarten die nieuw in het assortiment zijn die zijn om op te vreten☺️
Google Maps review door Carli

geschiedenis
