Miss Pavlova -ijstaart

36.95

SKU: TAART_PAVLOVA Category:

What you see is what you get! Twee dikke lagen semiofrio ijs met boven en onder een meringue schuimlaag. Krokant van buiten, chewy van binnen.

Afgemaakt met een flinke laag bosbessengelei en slagroom toefjes. Wat krokante aardbeien crunch en liefde eroverheen et voila, Miss Pavlova!

12 tot 13 porties

Al onze taarten worden handgemaakt in Sittard met 100% natuurlijke ingrediënten.

Wist je dat

Pavlovataart vernoemd is naar de ballet danseres Anna Pavlova. Een hotelchef in Nieuw Zeeland creëerde de taart ter ere van het verblijf van de danseres tijdens haar wereld tournee die in de jaren 20. Een ouwe taart van al bijna 100 jaar, een klassieker.

Bestellen

We hebben de taarten dagelijks op voorraad*. De taarten zijn op te halen in de winkel tijdens onze openingstijden (vr 14:00 – 18:00, za 12:00 – 17:00, koopzo 13:00 – 17:00) Heb je de taart eerder nodig? WhatsApp (of bel) ons even!

*m.u.v. de lettertaart

Serveren

Voor de beste smaaksensatie raden we aan de taart 10-20 minuten voor serveren uit de diepvries, in de koelkast te zetten. In het geval dat je in porties wilt serveren adviseren we om de taart na aankoop in de gewenste stukken te snijden voor deze de vriezer ingaat. Maak een scherp mes warm met warm water en veeg het mes droog voor je gaat snijden. De taart kan makkelijk op tafel blijven staat tijdens het serveren (om de show te stelen). Deze luxe semifrio ijstaart taart blijft voldoende tijd haar vorm behouden.

Transport

We raden aan de taart binnen 30 minuten vanuit de winkel in de diepvries te zetten. Heb je langer nodig of is het een warme dag, neem een vriestas mee!

Houdbaarheid

De taart is twee maanden houdbaar in de vriezer voordat de kwaliteit achteruit gaat.